مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی نیازمند پیوست فرهنگی و رسانه‌ای است

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت توجه به فرهنگ و رسانه در کنار اقدامات قضایی گفت: دشمن در تلاش است از ناهنجاری‌های اجتماعی برای القای ناامیدی بهره‌برداری کند و مقابله مؤثر با این آسیب‌ها نیازمند پیوست‌های فرهنگی و رسانه‌ای در کنار برخوردهای قانونی است. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان،‌ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در جلسه شورای اداری استان زنجان با تأکید بر اهمیت مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی اظهار کرد: امروز دشمن در حال بهره‌برداری از برخی ناهنجاری‌های اجتماعی موجود در کشور ما است؛ هرچه میزان این ناهنجاری‌ها بیشتر شود، هزینه ما نیز بالاتر می‌رود. در قبال برخی از این ناهنجاری‌ها باید کار فرهنگی و رسانه‌ای صورت گیرد و برخی دیگر نیز مشمول برخوردهای قضایی می‌شوند؛ اما حتی در برخوردهای قضایی نیز باید پیوست‌های رسانه‌ای و فرهنگی لحاظ شود. 

وی با اشاره به ضرورت توجه مدیران به حوزه کشاورزی و امنیت غذایی افزود: چنانچه در این عرصه دچار مشکل شویم، استقلال کشور نیز به خطر می‌افتد. درست است که خشکسالی وجود دارد، اما مدیر آن کسی است که در سختی‌ها و مضایق امور را به پیش ببرد. اکنون نیز با وجود خشکسالی، مدیران باید تدبیر کنند تا در زمینه کشاورزی و امنیت غذایی با مشکل مواجه نشویم.» 

رئیس دستگاه قضا همچنین بر اهمیت فرهنگ در همه عرصه‌ها تأکید کرد و گفت: مقوله فرهنگ باید در تمام شئون زندگی جاری باشد؛ وقتی کار امنیتی می‌کنیم باید پیوست فرهنگی داشته باشیم و در کار اقتصادی نیز ضروری است جوانب فرهنگی آن لحاظ شود. 

حجت الاسلام اژه ای اتحاد و انسجام ملی را راهکار مقابله با القائات دشمن دانست و تصریح کرد: اختلاف نظر و سلیقه وجود دارد، اما می‌توانیم با وجود این اختلافات متحد شده و بر مشکلات فائق آییم. 

در ادامه سید محسن صادقی استاندار زنجان با اشاره به ظرفیت‌های این استان گفت: زنجان یکی از امن‌ترین استان‌های کشور برای فعالان اقتصادی و به عبارتی بهشت سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود. 

وی افزود: در هشت ماه نخست سال جاری، تعداد فوتی‌های جاده‌ای استان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد و تعداد فوتی‌های سوانح درون‌شهری نیز ۳۵ درصد کاهش یافته است. همچنین درآمد گمرکی استان در همین مدت ۱۴۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.  

صادقی با اشاره به پراکندگی واحدهای قضایی استان، بر ضرورت ایجاد مجتمع قضایی متمرکز در مرکز استان تأکید کرد و گفت: استانداری زنجان برای مساعدت در این زمینه اعلام امادگی می کند. 

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha